Pokervinst och skräpbilder

Pokervinst!

I går vann jag en pokerturnering på nätet! Inköpet var visserligen ganska litet, så jag vann bara några hundralappar men deltagarantalet var ganska stort så det känns som en stor bedrift! Jag hade glömt bort hur kul det är att vinna 🙂

Här kommer lite fakta för er som inte är så insatta i poker, och vill ni ha ännu mer info kan ni kolla in pokeromega.com. I pokerturneringar är det oftast inte bara ettan, tvåan, trean som vinner priser. Utan prispotten fördelas enligt ett förutbestämt system bland de spelare som kommer längst i turneringen. Ju fler spelare som deltar i en turnering, desto fler spelare får prispengar och desto högre blir priserna. Ungefär 10% av alla turneringsdeltagare brukar vinna pris. Är du intresserad av att läsa mer om turneringspoker kan du titta här. Informationen är visserligen på engelska men det finns en del intressanta artiklar att ta del av.

Min kompis som jag åkte till Malmö med har fattat tycke för poker och spelar lite gratisturneringar på nätet. Det är kul och hon är inte heller helt främmande för att åka iväg på en pokerresa någonstans efter sommaren.

Förutom pokervinsten har det inte hänt så mycket sen sist. Har fortfarande lite stresskänslor över sommarplaneringen men det börjar lägga sig lite tror jag vilket är skönt för jag behöver sova ordentligt för att orka med jobb och träning.

Kollade igenom bilderna jag tog under Malmöresan också, men 70% var skräp så jag blev lite besviken. Måste nog skaffa mig en bättre kamera. Är inte kul med gryniga och oskarpa bilder… Som tur är lyckades jag ta några bra bilder med mobilen också och de blev rätt okej.

Nej, nu ska jag ut på balkongen och njuta lite av frisk luft innan det är dags att kolla på EM-matchen mellan Irland och Sverige. Sen ska jag gå och sova, måste tidigt i säng för jag ska upp tidigt och jobba i morgon.